Ремонт ресторанів

Ресторан – це не тільки кухня, а й атмосфера. Відвідувачі спочатку оцінюють його візуально, а вже після формують думку про страви. Тому ремонт ресторанів спрямований на створення комфортних і красивих просторів: як для відвідувачів, так і для співробітників, а також менеджменту.

Фото вишуканого ремонту ресторану

Нюанси ремонту

Вдалий інтер’єр – одна з головних причин, чому люди повторно відвідують місце. Ремонт ресторанів – це не просто оновлення поверхонь і конструкцій. Це надання приміщенням характеру, створення безпечних, комфортних умов. Очевидно, що такого результату можна досягти тільки за допомогою дизайн-проекту. При підготовці до ремонту потрібно враховувати:

  • початкові характеристики – кількість приміщень, площу, розташування, освітлення і т.п .;
  • кількість наявних або запланованих місць для гостей, виділений простір під них;
  • тематичне спрямування ресторану, звички та уподобання типових відвідувачів;
  • відповідність корпоративному стилю (актуально для мереж ресторанів), особисті побажання замовника;
  • поточні виробничі умови: розташування обладнання, вентиляція, кондиціонування і т.п.

Етапи робіт

Будь-який ремонт ресторанів – будь то комплексна підготовка приміщення або косметична обробка – припускає кілька етапів робіт. Якщо говорити в загальному, ремонт включає:

  1. Вивчення об’єкта, підготовку дизайн-проекту і узгодження з замовником.
  2. Складання проектної документації для комунікацій і схем підключення обладнання.
  3. Демонтажні роботи, заміну електропроводки та обладнання, чорнові роботи на поверхнях.
  4. Монтажно-оздоблювальні роботи у всіх приміщеннях відповідно до проектних рішень.
  5. Установку устаткування на кухні і в залах ресторану, монтаж сантехніки, приладів освітлення і інших елементів.
  6. Дизайнерське оформлення приміщень, збирання меблів, підготовку до початку експлуатації.
  7. Перевірку роботи всіх систем на кухні, в санітарних приміщеннях, залі, усунення виявлених нюансів.

Фото неперевершеного ремонту ресторану

Комплексне рішення

Ремонт ресторанів можна порівняти з підготовкою до запуску в експлуатацію виробничого об’єкта. Всі системи повинні працювати бездоганно. Матеріали і обробка – бути готовими до активної експлуатації. Розташування елементів інтер’єру не повинно заважати пересуванню. Нюансів багато, тому завдання по розробці проекту та проведенні ремонту варто доручати професіоналам. Від цього залежать своєчасне відкриття та успіх майбутнього закладу.

Будь ласка, оцініть:

Оцінити

(0 голосів, в середньому: 0 з 5)